Солана

 • Ф.25/40 Солана 7861 бяла текстура 1 кач
  • код: 0413078611
  • Ф.25/40 Солана 7861 бяла текстура 1 кач

  • цвят: бял
  • размери: 25/40 см.

  16,80 лв. / кв.м.

   

 • Ф.25/40 Солана 7862 бял мат 1 кач
  • код: 0413076211
  • Ф.25/40 Солана 7862 бял мат 1 кач

  • цвят: бял мат
  • размери: 25/40 см.

  16,80 лв. / кв.м.